Nh1816 ondersteunt Gijsje Eigenwijsje met de GPX-ride!

De MHK GPX-ride vindt komende zondag 18 april plaats. Alle informatie is hier te vinden!

We rijden de MHK elk jaar voor het goede doel: Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze prachtige stichting is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aanbieden.
Sinds de start van de coronacrisis hebben ook goede doelen het lastig. Normaal worden er door het jaar heen veel (sport)evenementen georganiseerd ten behoeve van goede doelen.

Nh1816 en bijbehorende kantoren in de regio zijn al jaren trouwe sponsor van de MHK. Ook dit jaar laten ze de tocht niet zomaar voorbij gaan en zullen ze Stichting Gijsje Eigenwijsje ondersteunen!
Ben je verzekerd bij Nh1816 en rijd je mee? Geef dit dan door! Als Nh1816-verzekerde ben je lid van de Coöperatie Nh1816. Door jouw inschrijving en deelname aan de tocht steunen we samen Stichting Gijsje Eigenwijsje. Inschrijven doe je voor slechts € 7,50, Nh1816 legt € 42,50 bij voor het goede doel. Hierdoor doneren we samen maar liefst € 50,- per ingeschreven verzekerde aan het goede doel!

De deelnemende kantoren zijn:
Floris Hand - Dongen en Udenhout
Jack van Lier Assurantie Advies Centrum
Theuns Assurantiën
Assurantiekantoor L. Hooghiemstra
Inveks Assurantiën
100% Verzekerd

Nieuws / banner2021