Mathieu Hermans Kleppertocht: GPX-ride 2021

De Mathieu Hermans Kleppertocht zal dit jaar wederom niet plaats kunnen vinden.
We kunnen jullie dus ook wederom niet het prachtige Brabantse rondje laten zien dat we in 2020 al hadden uitgezet! Of toch wel?

In overleg met de gemeente mogen we jullie een GPX-route aanbieden. Deze tocht kun je op eigen gelegenheid rijden volgens de geldende coronamaatregelen. Voor nu betekent dat: in tweetallen.

We zullen een 45- en 90-km route aanbieden, voor ieder wat wils. Niet alleen op de racefiets te doen, maar ook op de mountainbike, toerfiets of elektrische fiets.
De 90km-route zal van Dongen via Waspik en Heusden naar Vlijmen leiden en via Loon op Zand weer terug. De route is echter op elk punt te beginnen. Je hoeft dus niet eerst naar Dongen te komen om de route te kunnen starten.
Dit zelfde geldt voor de 45km-route die dezelfde kant op gaat, via Waspik en Sprang-Capelle.

In Dongen zal er op zondag 18 april de gelegenheid zijn om een koffie-to-go te nuttigen. De GPX-file is uiteraard ook nog op een later moment te gebruiken.

Voor de GPX-file vragen we een kleine bijdrage van €7,50. Inschrijven kan via deze link.


We rijden de Mathieu Hermans Kleppertocht elk jaar voor een goed doel: Stichting Gijsje Eigenwijsje
Deze prachtige stichting is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aanbieden.
Sinds de start van de coronacrisis hebben ook goede doelen het lastig. Normaal worden er door het jaar heen veel (sport)evenementen georganiseerd ten behoeve van goede doelen.
Helaas zal ook dit jaar de MHK niet plaatsvinden, maar zullen we toch namens de deelnemers van de MHK GPX-ride een donatie doen aan Gijsje Eigenwijsje.

De MHK wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door vele sponsoren, waaronder hoofdsponsor Nh1816.
De daarbij aangesloten kantoren maken deze GPX-ride én een extra donatie aan Stichting Gijsje Eigenwijsje mogelijk:
Floris Hand Dongen
Floris Hand Udenhout
Assurantie Advies Centrum Jack van Lier
Theuns Assurantiën en Hypotheken
Inveks Assurantiën
Assurantiekantoor L Hooghiemstra