Seizoen 1994

TC de Kleppers 1994
15 jaar
John Maas kwam in de laatste bestuursvergadering met de volgende opmerking: 'Volgens mij bestaan we dit jaar 15 jaar.'
Het had ongelovige reacties tot gevolg. Maar het is waar. Wat zijn die vijf jaren sinds het 10 jarig bestaan voorbijgevlogen. We hebben een fantastische fietstijd gehad.
De andere kant van de medaille is dat we vijf jaar ouder geworden zijn. En dat heeft ook gevolgen voor de club.
Een fietsclub als TC de Kleppers kan alleen succesvol blijven en als een vriendenclub draaien dankzij het principe 'Samen uit samen thuis'.
Daarom wil ik in dit voorwoord nog eens benadrukken: 'Het kan altijd nog harder' maar de club is vooral gebaat bij leden die andere Kleppers, die even moeilijk zitten of die vanwege een blessure een tijdje uit het peloton waren, ook aan een goed gemiddelde te helpen.

We gaan het volgende decennium 'vieren' met nieuwe kleding. We zijn er in geslaagd de kleding voor een goede prijs aan onze leden aan te bieden.
De 'new look' is op democratische manier door de leden gekozen. Het kan dus niet anders dan dat dit 'design' aanslaat en dat we er weer een aantal jaren tegen kunnen. Vast en zeker worden er ook in deze nieuwe kleding roemruchte fietsdaden verricht.

Ikzelf treed af als voorzitter. Het waren prettige tijden in het bestuur van de Kleppers. Ik kan iedereen aanraden dat ook eens een tijdje te proberen. Maar na vijf ajar wordt het tijd om plaats te maken. Nieuwe mensen, nieuwe ideeën. Ik wens het bestuur en de nieuwe voorzitter veel succes.

Alle Kleppers wens ik in onze nieuwe kleding een goed en gezond fietsjaar.

Voorzitter TC de Kleppers
René Roovers

Nieuws / 1994-6Nieuws / 1994-5
Nieuws / 1994-4

Nieuws / 1994-1Nieuws / 1994-2
Nieuws / 1994-3