Seizoen 1987

Nieuws / 20feb voorblad


1e rit 22 februari 1987
Eerste lekke band na 17km van Peter de Jong. Hans Kievits houdt zich tijdens deze rit bezig met het doorgeven van zijn ervaring aan Marga van Broekhoven, die hij de gehel rit zal begeleiden. Ook wordt er dan gepraat over het zoeken van "Kievits eieren"?. John Maas verslaapt zich.

2e rit 1 maart 1987
Carnavalsrit. De opkomst is groot. Het weer droog met wienig wind. Tempo-verschillen zijn merkbaar. (Er zijn 4 viaducten opgenomen in het parcours). In de laatste kilometers wordt de finale ingezet door Wout Willemen, waarop Ad Pietersen reageert maar hij kan in de laatste bocht niet meer remmen waardoor zijn fiets begint te zwabberen. In het ergste geval -als er een auto had aangekomen- had ik me maar laten vallen zegt Ad koelbloedig.

3e rit 8 maart 1987
Droog maar er waait een koude Oostenwind (5 graden). Hans K. stelt zijn Klepper-jack beschikbaar aan Peter van Eyck. Theo Verheyen rijdt een zware eerste cours. Als Claud van Bladel lek rijdt en hij dit in de Slingerdreef kenbaar wil maken aan de andren, hoort niemand hem. Doch van Moeder van Bladel ontvangt hij een nieuw wiel. Hij wordt dan toch gemist en de Kleppers rijden de pechvogel tegemoet.

Nieuws / 20feb tekst 1

4e rit 15 maart 1987
Guur winterweer met lichte hagel (2 graden). Peter de Jong heeft last van een slingerend achterwiel en Claud van Bladel wordt verrast op een lekke band. Er wordt veel in waaiers gereden. Na 65km buigen Marga van Broekhoven en Adriaan de Jong af richting Mari van Os.
De finale wordt ingezet door v. Dongen junior, Pietersen en Kievits eindigen als resp. 2e en 3e.

5e rit 22 maart 1987
Het is droog maar winderig. Volgens Marga van Broekhoven waait het op deze cours altijd. 3 lekke banden. Peter de Jong heeft zijn (vorige week lekgereden) band ingeruild voor een spik-splinter-nieuwe Gazelle. De finale is een aanval tegen de wind.
Bij aankomst in de zaal komt de materiaalkoffer boven water. Van Mari ontvangt de secretaris een brief van Jeroen uit Raamsdonk, die hierin zijn lidmaatschap opzegt. Reden: te druk in het bedrijf. Hij hoopt verder dat het de KLEPPERS goed zal gaan.

Nieuws / 20feb tekst 2

Nieuws / 20feb groepsfoto

Nieuws / 20feb aankondiging