Kun jij het monster van de Kleppers verslaan op zondag  6 maart?

Of het nu Corona kilo's zijn, goede voornemens of heb je gewoon zin hebt om een stukje te fietsen dan hebben wij op 6 maart als Kleppers een Monsterlijke uitdaging voor je op de MTB.

Het gaat alweer de boeken in als de 4de editie van de MMPC wat staat voor Monster Mountainbike Parcours Challenge. Op deze dag is het de bedoeling om alle omliggende mountainbike parcoursen aaneengesloten te fietsen met tussendoor een lekkere lunch bij café zalencentrum "De Viersprong".

We starten gezamenlijk om 8:30 bij De Viersprong en zetten in peloton koers naar de Loonse en Drunense Duinen (LDD). Vanaf daar fiets een ieder op eigen tempo de zwarte en groene route om vervolgens naar de route van stadsbos 013 te koersen. Na de route van 013 fietst iedereen wederom op eigen tempo naar De Viersprong in Dongen voor de lunch.

Nadat we weer op krachten zijn gekomen starten we de MTB nogmaals voor het laatste geduchte drieluik in de bossen van Dorst. We trotseren half Dorst, daarna half Kadettenkanp, geheel Vrachelen, tweede helft Kadetten kamp en tweede helft Dorst om vervolgens koers te zetten naar het eindpunt De Viersprong. Daar drinken we samen een pint met de overwinnaars en bieden we troost aan de prinsen en prinsessen die ten prooi zijn gevallen aan het monster ;-).

De tocht is in het totaal ongeveer 140 KM. Je begrijpt dat dit niet op een boterham met pindakaas gereden kan worden en daarom hebben we 2 opties voor je. Optie 1: kost €12,50 en is inclusief lunch of ga je voor optie 2: lunch en diner na afloop voor €22,50.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar gbw.steehouder@avans.nl met je naam, email, mobiel nummer en welke optie je kiest (1 of 2). Let op: voor niet Kleppers hebben we 40 plaatsen beschikbaar dus ben er snel bij. Tot 3 dagen vooraf mag je kosteloos annuleren, daarna is annuleren niet meer mogelijk i.v.m. gedane inkopen.