Corona-update oktober

Helaas moeten we weer een stapje terug doen. Dit is voor iedereen binnen de club ontzettend balen, voor de jubilarissen, voor de jubileumcommissie en voor alle andere commissies die zich inzetten voor de vereniging en uiteraard zeker ook voor het fietsen in groepsverband. Er zit niets anders op dan af te wachten.... en betere tijden zullen zeker weer komen. Voor nu stay strong, blijf gezond, blijf actief en blijf fietsen. Vind je alleen fietsen niet leuk of heb je de behoefte aan sociaal contact, zoek elkaar dan op. Er mag gefietst worden in groepjes van vier!

Geen clubritten
Tijdens de persconferentie van 13 oktober is aangekondigd dat er maximaal met vier personen in een groep gefietst mag worden.
Alle clubritten zijn geannuleerd tot nader bericht. Fietsen is dus op eigen initiatief. We zouden graag zien dat onze leden in maximaal groepjes van 4 fietsen. Zeker voor ieders gezondheid maar ook voor het aanzien van de club.
Let ook op dat je niet met zijn allen voor de Viersprong verzameld om vervolgens in groepjes van 4 te vertrekken.

Sluiting wegseizoen is geannuleerd
Helaas zijn we genoodzaakt door de nieuwe aangekondigde corona maatregelen om de sluiting van het wegseizoen te annuleren. Tot onze spijt kunnen we nu wederom onze jubilarissen niet huldigen. Dit wordt dus uitgesteld naar een later moment. Jammer dat we deze activiteiten niet door kunnen laten gaan.