A- en B-groep naar Zeeland

Nieuws / grevelingen strava

Vanaf De Viersprong vertrokken zaterdagochtend om 7.00 uur 24 Kleppers voor een rondje Zeeland. Omdat de A-groep hun snelheid wilde waarborgen werd versterking gevraagd vanuit de B- groep. (Of was het net andersom) Zowel uit de A als B-groep waren er 12 bikkels die deze tocht wilde volbrengen.

Zoals het bij een professioneel team hoort hadden we ook een volgauto die werd bestuurd door onze ploegleider Danny Verbunt. Deze taak was op zijn lijf geschreven en daarnaast was hij ook nog onze geweldige fotograaf. Het eerste uur werden ook nog gevolgd door onze filmregisseur en verslaggever Giel geassisteerd door Dennis. De resultaten liegen er niet om zie de bijzonder mooie filmpjes en foto’s.

Alles zat mee, het weer, de wind “die eindelijk eens wat minder was” en natuurlijk een geweldige ploeg Kleppers. Het eerste stuk was bekend terrein voor ons; een gedeelte van ons rondje moerdijk. Richting Willemstad vervolgde we onze tocht naar Oude Tonge en verder tot Stellendam. Op 95 km werden we gastvrij ontvangen in de Theetuin waar we een lekker kopje koffie met appeltaart kregen. Nadat de innerlijke mens weer wat versterkt was gingen we verder naar de rustpost “de Lunch” in Steenbergen. Hier reden we heen over de Brouwersdam, Zonnemaire, Dreischor, Sirjansland, Bruinisse, over de Grevelingendam en Philipsdam naar Steenbergen 170 km. De laatste 65 km via Oudenbosch, Zevenbergen, Terheijden terug naar Fred om een overheerlijk welverdiend biertje te nuttigen.

Het was een top dag en we hebben samen heerlijk gefietst, een geweldige groep die er voor elkaar was. Voor herhaling vatbaar en wie weet volgend jaar 400 km.

Nieuws / grevelingen1
Nieuws / grevelingen2
Nieuws / grevelingen3
Nieuws / grevelingen5
Nieuws / grevelingen6
Nieuws / grevelingen7
Nieuws / grevelingen8