Nieuwe groepsfoto online

Sinds dit jaar zijn wij mede dankzij onze sponsoren volledig in nieuwe kleding gestoken. Mede hierom is na 5 jaar weer een nieuwe groepsfoto gemaakt, zoals jullie kunnen zien op onze website. Wij willen graag fotograaf Nicole hartelijk bedanken voor het maken van de nieuwe groepsfoto. Daarnaast willen wij natuurlijk al onze sponsoren nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van de nieuwe kleding.

Geslaagde KLD 2023 eerste foto’s online

Na een geslaagde KLD 2023 met vele positieve reacties, zijn inmiddels de eerste foto’s online gezet. Deze foto’s zijn te bekijken via onze fotopagina. Foto’s – TC de Kleppers Dongen

Nieuw jaar, nieuwe kleding. Sponsoren bedankt!

2023 is het jaar waarin de leden van de TC de Kleppers in een nieuw wielertenue worden gestoken. Dit wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Wij (TC de Kleppers) zijn jullie zeer dankbaar hiervoor!

Naar een nieuw kledingontwerp

zoals velen van jullie al hebben kunnen zien tijdens de afsluiting van het wegseizoen of tijdens een van de pasavonden krijgt TC de Kleppers een nieuw kledingdesign. Wil je nu ook graag weten hoe dit nieuwe frisse design tot stand is gekomen? lees dan snel verder in dit artikel.