Mathieu Hermans Kleppertocht

Mathieu Hermans is niet alleen winnaar van 10 etappes in de Ronde van Spanje en 1 etappe in de Tour de France, maar ook lid van TC de Kleppers. In 2015 begon Mathieu met een enthousiaste groep mensen aan de organisatie van zijn eigen toertocht, de Mathieu Hermans Klassieker. Twee jaar later is TC de Kleppers ondersteuning gaan geven met de organisatie van deze toertocht. Met Mathieu als lid van onze vereniging is het niet meer dan logisch dat zijn toertocht een volledig Klepper-evenement wordt. Met ingang van de editie 2020 neemt TC de Kleppers de organisatie van de toertocht op zich en wordt de naam van de toertocht omgedoopt in de Mathieu Hermans Kleppertocht.

Goede doel
Al vanaf de eerste editie wordt een goed doel gekoppeld aan de toertocht. De laatste jaren was dit Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze stichting verzorgt een onvergetelijke vakantie voor gezinnen waarvan een kind terminaal ziek is. Hiervoor gebruiken ze hun eigen vakantiehuisjes die gestart zijn door deze stichting. 

Informatie
Like ons op Facebook, dan blijft u altijd op de hoogte van informatie in aanloop naar de Mathieu Hermans Kleppertocht. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte via deze website.
Wilt u alvast een indruk krijgen van de Mathieu Hermans Kleppertocht? Bekijk dan op Facebook of hier de foto’s van de vorige edities.

Wij zien u graag in april 2023!

De MHK wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door vele sponsoren, waaronder hoofdsponsor Nh1816.
En de daarbij aangesloten kantoren maken een extra donatie aan Stichting Gijsje Eigenwijsje mogelijk:
Floris Hand Dongen
Floris Hand Udenhout
Assurantie Advies Centrum Jack van Lier
Theuns Assurantiën en Hypotheken
100% Verzekerd
Inveks Assurantiën
Assurantiekantoor L Hooghiemstra