Mathieu hermans kleppertocht


Mathieu Hermans Kleppertocht

Mathieu Hermans is niet alleen winnaar van 10 etappes in de Ronde van Spanje en 1 etappe in de Tour de France, maar ook lid van TC de Kleppers. In 2015 begon Mathieu met een enthousiaste groep mensen aan de organisatie van zijn eigen toertocht, de Mathieu Hermans Klassieker. Twee jaar later is TC de Kleppers ondersteuning gaan geven met de organisatie van deze toertocht. Met Mathieu als lid van onze vereniging is het niet meer dan logisch dat zijn toertocht een volledig Klepper-evenement wordt. Met ingang van de editie 2020 neemt TC de Kleppers de organisatie van de toertocht op zich en wordt de naam van de toertocht omgedoopt in de Mathieu Hermans Kleppertocht.

Goede doel
Al vanaf de eerste editie wordt een goed doel gekoppeld aan de toertocht. De laatste jaren was dit Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze stichting verzorgt een onvergetelijke vakantie voor gezinnen waarvan een kind terminaal ziek is. Hiervoor gebruiken ze hun eigen vakantiehuisjes die gestart zijn door deze stichting. De afdracht naar het goede doel verloopt via Stichting "Tegen De Stroom In". Van deze ANBI-stichting is Mathieu voorzitter.

Editie 2020
De editie van 2020 zou plaatsvinden op zondag 12 april. De voorbereidingen waren in volle gang, maar helaas hebben we deze editie af moeten blazen vanwege het coronavirus. 

De MHK zal ook niet later in het jaar verreden worden. In 2021 gaan we voor een nieuwe ronde, we hopen dat je ook dan onze tocht weer op de kalender zet.
Als je je al hebt ingeschreven ontvang je van de NTFU een mail met verdere info.

Informatie
Like ons op Facebook, dan blijft u altijd op de hoogte van informatie in aanloop naar de Mathieu Hermans Kleppertocht van 2021. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte via deze website.
Wilt u alvast een indruk krijgen van de Mathieu Hermans Kleppertocht? Bekijk dan op Facebook of hier de foto's van de vorige edities.

Wij zien u graag in april 2021!