Kleppers Graveltocht Dongen

Ontdek de ongekende schoonheid van de Brabantse natuur tijdens de Kleppers Graveltocht Dongen op 6-4-2024! Deze unieke toertocht is speciaal ontworpen voor gravelbikers die houden van avontuur en uitdaging. De Tocht is ook perfect te fietsen met een MTB. 

 

De start vindt plaats in het gezellige Dongen, waar je hartelijk wordt ontvangen in Cafézaal de Viersprong, Kanaalstraat 10. Hier kun je je voorbereiden op een geweldige dag vol gravelplezier.

 

Er is de mogelijkheid om te kiezen tussen 2 verschillende afstanden namelijk de 45km en de 90km route. De start van de 90km route zal plaatsvinden tussen 13.00 en 14.00 uur. De start van de 45km route zal plaatsvinden tussen 14.00 en 15.00 uur.

Omdat we wat later op de dag startten bestaat de  mogelijkheid dat het gaat schemeren aan het einde van de tocht. Dit maakt de tocht nog meer uitdagender. Zorg voor de zekerheid dat je verlichting op je fiets hebt.

 

De routes, samengesteld door Toerclub de Kleppers, neemt je mee over onontdekte gravelpaden die slingeren door de bossen en langs weilanden.

Met behulp van de GPX-bestanden kun je de route eenvoudig volgen en genieten van de prachtige omgeving.

 

Onderweg kun je even op adem komen en genieten van een verfrissend biertje bij onze rustplaats in de Opener brouwerij. Verder is hier de mogeijkheid om te genieten van andere versnaperingen gesponsord door Kaasland Dongen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om andere sportieve versnaperingen te nuttigen en jezelf te hydrateren voor je de rest van de mooie route hervat.

 

Als kers op de taart wacht er een heerlijke hartige hap op je bij de finish bij Cafézaal de Viersprong.

 

Wil je dit gezellige en sportieve evenement vooral niet missen?

 

Schrijf je nu in voor de Kleppers Graveltocht Dongen via de site van Fietssport en verzeker jezelf van een plekje op deze unieke gravelbeleving. 

We zien je graag op 6-4-2024 in Dongen!

 

TC de Kleppers