ALV 2023 weer als vanouds

Afgelopen vrijdag 20 januari was weer onze jaarlijkse ALV. De opkomst was na wat rustige jaren weer als vanouds.

Tijdens de jaarlijkse ALV zijn onze leden weer op de hoogte gebracht van al het reilen en zeilen binnen de club. Dit jaar werden er 2 kleppers in het bijzonder gehuldigd. De eerste jubilaris was maar liefst 40 jaar lid van TC de Kleppers. Nico van Bladel is al lid sinds 1 januari 1982, maar moest door corona helaas wat langer wachten op de welverdiende troffee. Helaas kon Nico deze avond niet bij ons aanwezig zijn maar Marielle gaat de troffee persoonlijk aan hem overhandigen. Bij deze nogmaals Nico gefeliciteerd met je 40 (+2) jarige lidmaadschap van TC de Kleppers.

Onze tweede jubilaris was wel aanwezig deze ALV. Hans van Dongen is al 25 jaar lid van TC de Kleppers en kreeg dan ook een mooie troffee uitgereikt. Daarnaast kreeg hij ook een mooie bos bloemen, waar zijn vrouw ook erg blij mee was. Hans namens ons nogmaals gefeliciteerd met je 25-jarige lidmaatschap. 

Naast de jubilarissen wordt er ook elk jaar een Klepper van het jaar gekozen. Dit jaar is dat (de zeer verraste) Pascal Ringens geworden. Zelfs het bestuur zit vol verassingen. Pascal is na 7 jaar voorzitter te zijn geweest van het bestuur, afgetreden en heeft veel voor de club betekend de afgelopen jaren. Pascal nogmaals gefeliciteerd met je titel Klepper van het jaar.

Na alle officiele berichten en huldigingen waren en ook nog de groepspresentaties welke een leuk beeld gaven van de belevenissen van de verschillende fietsgroepen het afgelopen jaar.